In dertig jaar tijd heeft het internet niet alleen onze manier van communiceren veranderd, maar ook onze consumptiegewoonten grondig overhoop gehaald. Digitale systemen zijn vandaag onlosmakelijk verbonden met het aankoopgedrag van consumenten. Om in te spelen op die nieuwe eisen – alles, overal en altijd – slaan de retail en de logistiek de handen in elkaar: 'retailog' is voortaan dé innovatie voor een harmonieus klantentraject.

Aan de hand van een overzicht van operationele good practices en de inzichten van vooraanstaande experts over de verschillende internationale markten, biedt het vierde TrendBook van BNP Paribas Real Estate u een compleet beeld van de nieuwe gezichten van Retailog. Zo krijgt u meer inzicht in deze wisselwerking die zowel het bedrijfs- als het logistieke vastgoed zal beïnvloeden. Ontvang nu uw exemplaar van het TrendBook over de toekomst van Retailog!

Wat zijn de belangrijkste retailtrends van de voorbije jaren?
Wat was de impact op de omnichannelverkoop?
Hoe kunnen de spelers uit de verkoopsector inspelen op deze nieuwe marktdynamiek?
Wat is de toekomst van vastgoed?

Trendbook De toekomst van Retailog

ONTVANG DE STUDIE

Elk TrendBook is een heuse trendstudie en onderzoekt de transformaties die de vastgoedmarkt rechtstreeks of onrechtstreeks beïnvloeden. Aan het woord zijn internationale experts uit de sector die analyses, getuigenissen, praktijkgevallen en belangrijke cijfers toelichten.

Klik hier om de studie te ontvangen
 - 
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Vul de code in die u in de afbeelding ziet.
BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV, naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel verwerkt informatie over u zoals identificatiegegevens waaronder contactgegevens om vragen die u ons voorlegt via de website te behandelen, en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden, onder meer met behulp van cookies. Meer informatie over de manier waarop BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV uw persoonsgegevens in die context verwerkt en over uw rechten (met name uw recht op inzage, rechtzetting, bezwaar tegen de verwerking voor prospectiedoeleinden en uw recht om richtlijnen te geven voor het gebruik van uw persoonsgegevens na uw overlijden, en in bepaalde omstandigheden, een recht op wissing, beperking van de verwerking, gegevensoverdraagbaarheid en een recht om bezwaar te maken tegen andere verwerkingsvormen) en de verplichtingen van BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV in dat opzicht, vindt u in onze Kennisgeving Gegevensbescherming op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/.