Coworking was vroeger vooral populair in start-ups, omwille van de flexibele huurcontracten en de gezellige inrichting van de kantoren. Vandaag is het concept een echte trend geworden die bedrijven van allerlei omvang wist te overtuigen. In zowat alle Europese hoofdsteden schieten coworking spaces als paddenstoelen uit de grond. En daar zit de groei van de pure players voor iets tussen. Grote marktspelers onthullen het succesrecept achter deze sterk groeiende markt. En ook kleine broer 'coliving' blijft niet achterop en wordt met argusogen bekeken door de spelers op de markt. Ontvang nu uw exemplaar van het TrendBook over coworking en andere co's!

Hoe vinden bedrijven hun werkomgeving opnieuw uit?
Hoe verklaren we de opmars van coworking en andere tijdelijke werkruimtes?
Is coworking wel écht rendabel voor de coworking space en de coworkers?
Betekent coworking het einde van het traditionele kantoor?
Verwachten we dat de markt verzadigd raakt?

TrendBook Coworking en andere co's

ONTVANG DE STUDIE

Elk TrendBook is een heuse trendstudie en onderzoekt de transformaties die de vastgoedmarkt rechtstreeks of onrechtstreeks beïnvloeden. Aan het woord zijn internationale experts uit de sector die analyses, getuigenissen, praktijkgevallen en belangrijke cijfers toelichten.

Klik hier om de studie te ontvangen
 - 
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
* Verplichte velden. Indien deze velden niet worden ingevuld, zullen we uw aanvraag niet kunnen behandelen.
CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Image CAPTCHA
Vul de code in die u in de afbeelding ziet.
BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV, naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel verwerkt informatie over u zoals identificatiegegevens waaronder contactgegevens om vragen die u ons voorlegt via de website te behandelen, en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden, onder meer met behulp van cookies. Meer informatie over de manier waarop BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV uw persoonsgegevens in die context verwerkt en over uw rechten (met name uw recht op inzage, rechtzetting, bezwaar tegen de verwerking voor prospectiedoeleinden en uw recht om richtlijnen te geven voor het gebruik van uw persoonsgegevens na uw overlijden, en in bepaalde omstandigheden, een recht op wissing, beperking van de verwerking, gegevensoverdraagbaarheid en een recht om bezwaar te maken tegen andere verwerkingsvormen) en de verplichtingen van BNP Paribas Real Estate Belgium SA/NV in dat opzicht, vindt u in onze Kennisgeving Gegevensbescherming op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/.