Bij BNP Paribas Real Estate stelt u uw expertise ten dienste van uiteenlopende klanten en zowel kleine als grote boeiende projecten. U gaat concrete uitdagingen aan die inspelen op actuele en toekomstige belangen. Tijdens uw carrière binnen het bedrijf probeert u misschien een vakgebied uit de vastgoedwereld uit dat u voordien nog onbekend was ... De uitdaging die we samen aangaan? De stad van morgen uitvinden.

Het DNA van BNP Paribas Real Estate

Hartelijkheid, veeleisendheid, eenvoud, innovatie: het is op basis van deze pijlers dat onze bedrijfscultuur tot stand kwam en onze medewerkers zichzelf ontplooien. Zo zal het u ongetwijfeld overkomen dat u – soms zonder het te weten – uw laptop in de open space naast die van een lid van het topmanagement zet of dat u vergadert in de tuin van het gebouw of zelfs in de inkomhal die niet moet onderdoen voor die van een hotel. We bouwen namelijk niet alleen aan de gebouwen van de toekomst om te beantwoorden aan nieuwe gebruiken, we willen ze zelf ook elke dag opnieuw ervaren.

Een start-up helpen om een ruimte te huren in België, een familiebedrijf helpen bij de aankoop van een logistiek magazijn op het platteland, een vastgoedstrategie begeleiden of een innovatief programma uitwerken voor een bepaalde regio, ... Onze klanten en opdrachten zijn enorm gevarieerd. En de bruggetjes tussen de verschillende vakgebieden zijn talrijk!

Jean-Marc Ledoux
Chief Operating Office, BNP Paribas Real Estate België

De vakgebieden van BNP Paribas Real Estate

De Groep BNP Paribas Real Estate telt 6 vakgebieden die de hele vastgoedcyclus dekken. Binnen elke business unit zijn er tientallen functies die samenwerken en samenleven. Door de sterke ontwikkeling van de Groep, werft BNP Paribas Real Estate voortdurend aan.  Een overzicht van de diversiteit van de mogelijkheden!

Property management

 1. Building manager
  Technisch beheerder

Vastgoedexpertise

 1. Assistent vastgoedexpert
  Consultant Expertise & Advies Hotels

Investment management

 1. Junior analist in fund management
  Projectleider structurering van investeringsfondsen

Advies vastgoedstrategie

 1. Analist Corporate Services
  Key account managers

   

Transactie

 1. Consultant in bedrijfsvastgoed
  Administratief en commercieel assistent handelswereld

Transversale functies

 1. Jurist in vastgoedrecht
  Marketingmedewerker
  Compliance-verantwoordelijke

   

Een rijk en stimulerend carrièreverloop

Ons uitgebreide territoriale netwerk is een van de belangrijkste troeven van onze Groep. Bij ons is geografische mobiliteit een realiteit. Dankzij de diversiteit van onze expertises kunnen onze medewerkers hun hele carrière lang ook evolueren naar nieuwe vakgebieden. Van transactie naar asset management of van marketing naar projectontwikkeling bijvoorbeeld.

Onze medewerkers aan het woord