Plus que jamais, le métier de la promotion acquiert une dimension prospective où l’innovation est devenue un levier puissant. Offrir un large éventail de services aux utilisateurs, répondre aux enjeux environnementaux et économiques des investisseurs et des collectivités locales, c’est aujourd’hui à nous, spécialistes de l’immobilier, de trouver l’équilibre subtil entre ces critères déterminants.

Thomas Charvet
Thomas Charvet

Biografie

Geboortejaar

Nationaliteit

Frans

Social Netwerk

 

linkedin logo

Loopbaantraject

Thomas Charvet begon zijn loopbaan in 2001 als Burgerlijk Ingenieur en later als Projectleider bij Bouygues Construction.

In 2006 ging hij aan de slag bij BNP Paribas Real Estate als Senior Directeur en later als Adjunct-Algemeen Directeur voor de activiteit Bedrijfsvastgoedontwikkeling. In 2011 vertrok hij naar Londen waar hij de leiding nam over de activiteit Bedrijfsvastgoedontwikkeling voor het Verenigd Koninkrijk. Hij was onder meer verantwoordelijke voor de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor van Google in Londen. Hij werd vervolgens benoemd tot Adjunct-Algemeen Directeur Property Development Europe verantwoordelijk voor alle regio's van Europa behalve Frankrijk. Thomas Charvet keerde in 2017 terug naar Frankrijk en werd Head of Commercial Property Development van BNP Paribas Real Estate voor het werkgebied Frankrijk en Internationaal.

Opleiding

Thomas Charvet heeft een ingenieursdiploma van de ESTP (Ecole Spéciale des Travaux Publics) en een Master in Finance van de Université Paris-Dauphine.