Optimiser l’expérience de travail pour améliorer les performances, c’est tout l’enjeu de l’immobilier de bureau de demain. Résolument tournés vers l’humain, l’innovation, nous souhaitons apporter des solutions de flexibilité et d’efficacité aux entreprises offrant ainsi des espaces de travail stimulants.

Lauric_Leclerc
Lauric Leclerc

Biografie

Geboortejaar

1961

Nationaliteit

Frans

Loopbaantraject

Lauric Leclerc begon zijn loopbaan bij Ernst & Young in het departement Organisatieadvies. Daarna bekleedde hij verschillende functies binnen AXA Real Estate, waaronder die van Financieel Directeur en van Algemeen Directeur Property Management in Frankrijk, en vervolgens van Vermogensbeheerder in de Verenigde Staten. Na een periode bij Capgemini was hij van 2001 tot 2005 Voorzitter van de Institutionele Divisie van GFF Institutionnels (daarna Icade Gestion Tertiaire, nu Foncia IPM).

Lauric Leclerc ging in 2005 aan de slag bij BNP Paribas Real Estate en werd benoemd tot Algemeen Directeur Property Management voor Europa. In 2014 werd hij Deputy Chief Executive Officer van BNP Paribas Real Estate verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer in Europa en voor Transaction, Consulting en Valuation buiten Frankrijk, Duitsland en Engeland.

Opleiding

Lauric Leclerc studeerde af aan de ESTP (Ecole Spéciale des Travaux Publics) in Parijs en heeft ook een diploma van het Institut d'Administration des Entreprises van de Universiteit van Nice.