La performance que nous délivrons à nos clients repose sur la recherche permanente de l’équilibre. Trouver la meilleure solution grâce à la combinaison du local et du global, ajuster le niveau de risque et celui de la performance, panacher les classes d’actifs traditionnelles et émergentes, assurer le service de clients institutionnels et particuliers… Nous revendiquons une diversité qui se manifeste aussi dans la composition de nos équipes en termes d’âge et de nationalités !

Nathalie Charles
Nathalie Charles

Biografie

Geboortedatum

1966

Nationaliteit

Frans

Social Netwerk

Linkedln

 

Loopbaantraject 


Nathalie Charles heeft 30 jaar ervaring in de vastgoedsector.

Nathalie werkte twaalf jaar bij de groep Unibail Rodamco, waar ze verschillende directiefuncties bekleedde, met name als Adjunct-Algemeen Directeur van de pool Kantoren, verantwoordelijk voor de grote ontwikkelingsprojecten in de regio Parijs.

Ze ging in 2008 aan de slag bij de groep EDF als Managing Director of Corporate Real Estate waar ze een portefeuille van 4,5 miljoen m² beheerde. In 2013 ging ze aan de slag bij AXA IM-Real Assets en in 2018 werd ze Head of Development and European Country Teams. In deze functie had ze de supervisie over het volledige beheer van de Europese activa, inclusief overnames, overdrachten, verhuringen en ontwikkeling.

Nathalie Charles werd in 2019 benoemd tot Deputy Chief Executive Officer van BNP Paribas Real Estate verantwoordelijk voor Investment Management. In het kader van haar functie is zij verantwoordelijk voor de versterking van de strategie van de metierlijn Investment Management en de uitvoering ervan in Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje, om zo de positie van BNP Paribas Real Estate Investment Management als toonaangevende speler in Europa te consolideren.

Opleiding


Nathalie Charles is afgestudeerd aan de Ecole Polytechnique.
Certificeringen en prijzen

Nathalie Charles ontving in 2011 de onderscheiding van Chevalier de la Légion d'Honneur.

Urban_Land_Institute

Ze werd in 2018 benoemd tot Voorzitter van het Urban Land Institute (ULI) France.