• Photo extérieure
    Photo extérieure
    Photo extérieure
  • Afbeeldingen
Ref: 16340020
Kantoren Huur

CHATEAU BEAULIEU
WOLUWELAAN 100 - 1830 MACHELEN

Beschikbare oppervlakte :
1100.00 m²
Bertrand COTARD
+32 2 646 49 49
Contacteer mij
Kantoren Huur 16340020
WOLUWELAAN 100 - 1830 MACHELEN
Bertrand COTARD
+32 2 646 49 49
U bent : *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/

Beschrijving

Beaulieu Kasteel Woluwelaan 100 - 1830 Machelen Kantoorgebouw gelegen op de Woluwelaan in Machelen. Dit was vroeger een katseel en is nu als kantoren ingericht. De totale oppervlakte is van ong. 1.100m² met een mogelijke extensie van 400m². Volledig gerenoveerd.
Lees meer

Eigenschappen en uitrusting

  • Parkeergarages buiten

Locatie en transport

Toegang via de weg

Brussel ring

Bus

Voorgestelde aanbiedingen