• Photo extérieure
  Photo extérieure
  Photo extérieure
 • Plan de situation
  Plan d'étage
 • Afbeeldingen
 • Plan
Ref: 22340226
Kantoren Huur

Boulevard D' AVROY 79
79 Boulevard D' AVROY 79 - 4000 LIEGE

Beschikbare oppervlakte :
360.00 m²
Lionel GYSEN
+32 4 977 04 541
Contacteer mij
Kantoren Huur 22340226
79 Boulevard D' AVROY 79 - 4000 LIEGE
Lionel GYSEN
+32 4 977 04 541
U bent : *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/

Beschrijving

Kantoren in Luik Mooi kantoorcomplex gelegen in het centrum van Luik op de Boulevard d'Avroy Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (bus, trein, toekomstige tram). Eigen toegang tot de begane grond van de woning. Dienblad scharnierend op twee verdiepingen met prachtig doorlicht. Om te ontdekken zonder te wachten!
Lees meer

Eigenschappen en uitrusting

 • Ontvangst/ Receptie
 • Airco

Locatie en transport

Bus

Tram

Treinstation

Voorgestelde aanbiedingen