• Photo extérieure
    Photo extérieure
    Photo extérieure
  • Afbeeldingen
Ref: 18340024
Kantoren Huur

Observatoire Royal
Place QUETELET 7 - 1210 BRUSSELS

Beschikbare oppervlakte :
712.00 m²
Bertrand COTARD
+32 2 646 49 49
Contacteer mij
Kantoren Huur 18340024
Place QUETELET 7 - 1210 BRUSSELS
Bertrand COTARD
+32 2 646 49 49
U bent : *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/

Beschrijving

Queteletplein 7 - 1210 Brussel De 'Koninklijke observatorium' is een atypisch gebouw dat biedt ong. 700m² kantoren + 13 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft meerdere renovatie ondergaan (de laatste in 2017).
Lees meer

Eigenschappen en uitrusting

  • Ontvangst/ Receptie Receptie
  • Parkeergarages buiten

Locatie en transport

Bus

Toegang via de weg

Kleine gordel

Metro

Madou

Voorgestelde aanbiedingen