• Photo extérieure
    Photo extérieure
    Photo extérieure
  • Plan d'étage
  • Afbeeldingen
  • Plan
Ref: 21340033
Kantoren Huur

BOONDAEL 6
Chaussée DE BOONDAEL 6 - 1050 BRUSSELS

Beschikbare oppervlakte :
162.00 m²
From :
14.17 m²
Geneviève DEBAISIEUX
+32 4 933 17 164
Contacteer mij
Kantoren Huur 21340033
Chaussée DE BOONDAEL 6 - 1050 BRUSSELS
Geneviève DEBAISIEUX
+32 4 933 17 164
U bent : *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/

Beschrijving

BOONDAEL 6 Boondaelsesteenweg 6 - 1050 Brussel Kantoorgebouw ideaal gelegen nabij het Flageyplein. Gemakkelijk te bereiken via de verschillende openbaar vervoerverbindingen. Mogelijkheid tot opsplitsing in 8 kantoren.
Lees meer

Surface details

Natuur Beschikbare oppervlakte
Global 162.00 m²
Min. 14.17 m²
Kantoor 162.00 m²

Locatie en transport

Bus

Metro

Treinstation

Voorgestelde aanbiedingen