• Photo extérieure
    Photo extérieure
    Photo extérieure
  • Afbeeldingen
Ref: 7340346
Kantoren Huur

LE CONGRES
Rue ROYALE 097 - 1000 BRUSSELS

Beschikbare oppervlakte :
480.00 m²
Bertrand COTARD
+32 2 646 49 49
Contacteer mij
Kantoren Huur 7340346
Rue ROYALE 097 - 1000 BRUSSELS
Bertrand COTARD
+32 2 646 49 49
U bent : *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/

Beschrijving

LE CONGRES Koningstraat, 97 - 1000 BRUSSEL Dit mooi gebouw bestemd voor kantoren ligt in het administratieve hart van Brussel. Het gebouw geniet van een aangename ligging op een hoek en biedt zeer veel natuurlicht in de kantoren. Gemakkelijk te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer.
Lees meer

Eigenschappen en uitrusting

  • Airco
  • Parkeergarages buiten

Locatie en transport

Metro

Bus

58, 270, 271, 272, 358

Treinstation

Centraal station

Tram

93, 94

Voorgestelde aanbiedingen