• Photo extérieure
    Photo extérieure
    Photo extérieure
  • Afbeeldingen
Ref: 15340318
Industrieel / Logistiek Huur

HUYSMANSLAAN 53
HUYSMANSLAAN 53 - 1651 LOT

Beschikbare oppervlakte :
8020.00 m²
Alexandra DE COSTER
+32 3 304 45 45
Contacteer mij
Industrieel / Logistiek Huur 15340318
HUYSMANSLAAN 53 - 1651 LOT
Alexandra DE COSTER
+32 3 304 45 45
U bent : *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/

Beschrijving

Huymanslaan 53 - 1650 Lot Semi-industrieel gebouw gelegen in Lot langs de spoorweg. De ring van Brussel is makkelijk bereikbaar. Het gebouw beschikt over 6 laadkaaien en een overkoepelende deur.
Lees meer

Voorgestelde aanbiedingen