• Photo extérieure
    Photo extérieure
    Photo extérieure
    Photo extérieure
  • Afbeeldingen
Ref: 20340482
Industrieel / Logistiek Huur

INDUSTRIEWEG 016
INDUSTRIEWEG 016 - 3190 BOORTMEERBEEK

Beschikbare oppervlakte :
9579.00 m²
Nicolas VAN DER STRATEN
+32 4 739 46 826
Contacteer mij
Industrieel / Logistiek Huur 20340482
INDUSTRIEWEG 016 - 3190 BOORTMEERBEEK
Nicolas VAN DER STRATEN
+32 4 739 46 826
U bent : *
Door dit vakje aan te kruisen, geef ik mijn toestemming om commerciële aanvragen of aanbiedingen voor goederen en diensten van BNP Paribas Real Estate te ontvangen.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA

BNP Paribas Real Estate Belgium NV, een naamloze vennootschap, Louizalaan 235, 1050 Brussel gebruikt cookies en andere methoden om informatie over u te verwerken (zoals identificatiegegevens, met inbegrip van uw contactgegevens) met het oog op de behandeling van de verzoeken die u ons via de website stuurt en in sommige gevallen voor marketingdoeleinden. Voor nadere informatie over hoe BNP Paribas Real Estate Belgium NV uw persoonsgegevens in deze context verwerkt en over uw rechten (met inbegrip van uw recht op toegang, correctie, bezwaar tegen verwerking voor marketingdoeleinden en uw recht om instructies te geven over hoe uw persoonsgegevens na uw overlijden zullen worden gebruikt, alsmede, in bepaalde omstandigheden, het recht om gegevens te wissen, de verwerking te beperken, gegevens over te dragen en het recht om bezwaar te maken tegen andere vormen van verwerking) en BNP Paribas Estate Real Belgium NV's verplichtingen op dit gebied, gelieve onze pagina Privacyverklaring te raadplegen, die beschikbaar is op https://data-privacy.realestate.bnpparibas/

Beschrijving

Beschikbaar magazijn Industrieweg 16 - Hasselt Nabij Leuven, in de industriezone van Boortmeerbeek. Gans de site telt zo’n 3.000 m² kantoren en meer dan 14.000 m² magazijnen. Momenteel is er een 7825 m² grote magazijnruimte te huur en twee ruime burelen die samen meer dan 1.700 m² groot zijn.
Lees meer

Locatie en transport

Toegang via de weg

Voorgestelde aanbiedingen